Wat is een Manicure?

Bij een behandeling gaat het om de optimale verzorging van uw handen. Echter, niet alleen uw handen worden verzorgd. Ook de verzorging van uw eigen nagels en nagelriemen komen aan bod.

Door bijvoorbeeld het weer, uw werk en schoonmaakwerkzaamheden, krijgen uw handen en nagels veel te verduren. Uw huid droogt uit en verouderd. De conditie van uw nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen.

Een manicure behandeling zorgt voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen.

 

Voor Wie?

Het gaat dus om de verzorging van de eigen natuurlijke nagel. Een manicure is dan ook erg geschikt voor mensen die van zichzelf mooie nagels hebben en er zorg voor willen dragen om dat zo te houden.

Maar zoals gezegd natuurlijk ook voor mensen die door werk, zwangerschap of door een andere reden b.v. geen sterke nagels of erg droge handen hebben.

Kortom, een heerlijke, ontspannen en verzorgende behandeling voor iedereen!

Manicurebehandelingen

Er zijn veel verschillende behandelingen. Vaak zijn de behandelingen in basis gelijk, maar kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een heerlijke massage. 

 

IBX behandeling

IBX is een revolutionair tweedelig systeem dat de beschadigde nagels herstelt, de natuurlijke nagel sterker maakt en ook beschermt bij gebruik van afweekbare producten.

 

Manicurebehandeling met IBX

IBX is er voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar die gezonde natuurlijke lange nagels willen. Ideaal voor nagelbijters! Voor dunne, slappe, gespleten of beschadigde nagels.

Met behulp van IBX en Dadi'oil worden 4 behandelingen gegeven om u te helpen met een nagelbijtprogramma. Doel is om weer gezonde, sterke natuurlijke nagels te krijgen. 

 

Nagelbijt progamma

Kuur van 4 behandelingen met IBX en repair. Iedere week tot later iedere 2 weken worden uw nagels gevijld en verzorgd en behandeld met IBX. Advies voor thuis is te oliën met dadi'oil.