Vanaf 1 juni is mijn praktijk gevestigd aan de Varsseveldsestraatweg 70-A in Aalten.

Behandeling

Een nagelstyliste kan verschillende technieken gebruiken voor het verzorgen van de nagels. De meest gebruikte techniek om de natuurlijke nagel te verlengen en/of te verstevigen is door het gebruik van acryl en gel. Hygiënisch werken is een belangrijk onderdeel van een behandeling.

 

Hoe lang duurt een gelnagel behandeling?

Hoelang duurt een behandeling? "Trek gemiddeld zo'n 90 minuten uit voor het zetten en opvullen van een gelnagel. Men denkt vaak dat het opvullen sneller gaat, maar als je nagelstylist het met aandacht en op de goede manier doet, dan kost het evenveel tijd."

 

Hoe lang duurt het om een nieuwe gelnagels te plaatsen?

Dit varieert tussen 1 en 2 uur. Op de eigen nagel zal dit 1 uur in beslag nemen (misschien iets meer indien speciale nail art gewenst). Gelnagels verlengd met tips nemen 1,5u tot 2u in beslag (al naar gelang de nail art die er bij komt kijken).
 

Hoe lang duurt de nagelstyliste?

Het aanbrengen van een nieuwe set nagels (gel of acryl) duurt ongeveer 1,5 á 2 uur. Dit is geheel afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel en de gewenste kunstnagels. Soak of Gel nagels (versteviging van de natuurlijke nagel) duurt ongeveer 45 minuten

 

Hoe lang duurt nieuwe set acrylnagels zetten?

De tijdsduur hangt af van het type behandeling. Het zetten van een nieuwe set duurt ongeveer 45 minuten. Heeft u nog restanten van een oude set die verwijderd moet worden, dan kunt u hierbij 15 minuten optellen. Opvullen duurt circa 30 minuten.
 
 

Hoe vaak moet je gelnagels opvullen?

Hoe vaak moet je kunstnagels opvullen? Gemiddeld komen mensen ongeveer elke 3 á 4 weken terug voor een opvulbehandeling. Hierna zien de nagels er weer als nieuw uit! In principe hoef je maar 1x een nieuwe set te laten zetten.